Foto af kunst

Tænk på en kunstner som bliver solgt på auktion i Danmark, og  jeg har fotograferet vedkommendes kunst!

Jeg har den store fornøjelse blandt mine mange dejlige kunder at have et af de største auktionshuse i Norden / Europa –           Bruun Rasmussen Kunstauktioner

At fotografere kunsten er noget som ligger mit hjerte nært, og jeg elsker at finde den rette vinkel af objektet,                                      så kunstnerens tanker kommer bedst til udtryk.

Grunden til at du ikke ser mange billeder af kunst på denne side er at kunstnerne har ophavsret på deres kunst, og det ville koste mig en hel del penge at få lov til at vise deres kunst her. Men bladre du et auktions katalog fra Bruun Rasmussen igennem, vil du se mine evner ud i foto af kunst. F.eks det at fotografere malerier kræver en helt speciel lyslægning med special filtre, så alle farve toner står korrekt.